Translate

divendres, 11 de novembre del 2016

Una oportunitat per a les Empreses Una oportunitat per a les persones Un repte per a les administracions El programa Orient @ -T PIME





el programa Orienta-T obre un camí de fer realitat els seus compromisos a aquelles Empreses que es vulguin comprometre amb els Col·lectius, les Comarques, dels Pobles i Persones
Les empreses i entitats, de totes les mides i àrees d'activitat, sensibles i compromeses amb el seu entorn obtenen aquests beneficis:
Disposen d'un vehicle que permet que les seves organitzacions siguin còmplices amb l'Administració i la Ciutadania que aquesta propera a ells.
A l'divulgar les solucions i avantatges dels seus productes i serveis, donen a conèixer les oportunitats que aporta la Societat de la Informació i, per tant, contribueixen al seu creixement
Poden demostrar, enfortir i certificar davant el mercat, per les seves iniciatives de Responsabilitat Social i la seva voluntat d'avançar en l'Excel·lència Empresarial.
Poden aplicar el programa Orient @ -T als seus propis empleats generant-il·lusió i coneixement per al desenvolupament de les seves funcions.
  • Una oportunidad para las personas
  • Per a aquelles persones que volen aprendre a conèixer els beneficis que poden treure-li a Internet i volen ajudar a transmetre aquests coneixements entre els seus companys.

    Aquestes persones es converteixen en Orientadors, adquireixen:

    sensibilitat
    coneixement
    Accés a Eines
    Suport i suport (Coaching) en el desenvolupament del seu treball d'orientació.
    Un Sol requisit per ser un Orientador: voler ser-ho.
    ¿... I la teva perquè no ..?
    Els beneficis per a les persones que participen
    Optimitzen la comunicació amb ......
    Amplien el seu espai de relació,
    divulguen les seves activitats,
    aporten i reben coneixements,
    Donen a conèixer el seu entorn i troben una via per comunicar les seves experiències vitals.
    Col·laboren en el desenvolupament dels seus municipis i comarques, veient com creix la seva autoestima en actuar de orient @ dors i dinamitzadors d'aquells que estan al seu voltant
  • Un reto para las Administraciones





  • Administració autonòmica i central, Diputacions, Municipis, Comarques, Organitzacions de comerç, pimes, cooperatives, col·legis professionals, centres de majors i Associacions estan invertint en equipament i en tecnologia i amb freqüència s'obliden del més important de les persones.

    El programa Orient @ -T és d'utilitat a les persones amb responsabilitat en Ajuntaments, Consells comarcals, Diputacions i Governs Autònoms.

    En definitiva, a tots aquells amb responsabilitat en les àrees de
    Societat de la Informació,
    salut,
    Promoció del turisme,
    Benestar Social,
    Participació Ciutadana,
    cultura,
    Cohesió social,
    Desenvolupament local i Administració electrònica en les seves respectives organitzacions.

    L'administració i les organitzacions que treballen per desenvolupar les Empreses, les Comarques i els municipis estan canalitzant dotacions i recursos per desenvolupar la Societat de la Informació i les seves utilitats en les seves àrees d'influència.

    Els beneficis que obtenen: la societat, les administracions i els seus responsables són clars:
    Les Persones i les Empreses de cada zona augmenten la seva confiança en aquells Polítics i Administracions que els ajuden a desenvolupar-se.
    L'administració estableix un canal de comunicació directa amb els individus i col·lectius a través de l'e-mail i dels espais de participació a Internet.
    El programa dóna forma a una complicitat positiva que aprofita les sinergies de les diferents forces socials dels municipis i comarques.
  • El programa Oriént@-T PYME

  • impulsa una xarxa d'orientadors - dinamitzadors, entre professionals, empresaris que encara no se senten incorporats en la Societat de la Informació: gent gran, persones de zones rurals, dones,, etc.

    primer entendre el que motiva cada persona i després recolzar-nos en Internet, al correu electrònic (e-mail), i en la navegació per ajudar a aconseguir-ho.
    l'important ho decideix cada persona, cada col·lectiu.
    Internet és el mitjà no la finalitat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada